Visit our global website

continue

UNIEK TRAPPEN CONCEPT

SOGEM biedt een uitzonderlijk assortiment unieke trappen in verschillende designs. Hieronder kunt u uw zoektocht starten naar een trap die precies past bij de inrichting van uw woning. Alle trapstijlen, eigentijds, modern of landelijk zijn beschikbaar. U kunt uw trap personaliseren met belangrijke elementen zoals kleur, leuning, balustrade, traphoogte, materiaal van de treden en afmeting van de treden. Al onze trappen bieden u de mogelijkheid zich aan te passen aan een ruimte in uw huis: ¼ of ½ slag trappen, rechte trappen, spiraal trappen.

 


Type trappen


RUIMTEBESPARENDE TRAPPEN

Onze ruimtebesparende trappen hebben een reeks smalle treden die in sommige gevallen overgaan in een spiraalvormig ontwerp om te passen in de krapste ruimtes van een huis. Met een beetje verbeelding kunt u gemakkelijk en veilig toegang krijgen tot elke ruimte in uw huis. De ruimtebesparende trap is vaak korter en heeft een kleinere grondoppervlakte, zodat hij minder ruimte in de woning inneemt. Onze ruimtebesparende trappen zijn zowel verkrijgbaar in rechte als in kwartslag vorm. U kunt kiezen tussen een volledig houten trap of een metalen trap in verschillende kleuren in combinatie met houten treden.


Ruimtebesparende trappen


Moderne trappen

Eigentijdse trap met centrale wang of met structuur en profiel in 100% aluminium. Moderne trappen zijn gemakkelijk te monteren en in hoogte verstelbaar. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende treden en in verschillende structuurkleuren, zodat ze aan elk modern huis kunnen worden aangepast. In deze categorie vindt u ook de exclusieve Valchromat® treden. Verkrijgbaar in rechte en beneden ¼ slag trappen, met of zonder leuning. In optie: leuning, borstwering en LED-verlichtingssysteem. Het is mogelijk om de LED's te bedienen met uw smartphone.


Moderne trappen


Molenaarstrappen

Een molenaarstrap van SOGEM is een eenvoudige en elegante oplossing die bijdraagt tot de sfeer van het huis zonder veel plaats in te nemen. Onze molenaarstrappen zijn beschikbaar in verscheidene houtsoorten. Bekijk de ruime keuze met en zonder leuning. Al onze molenaarstrappen worden hoogwaardig geproduceerd.


Molenaarstrappen


Klassieke trappen

Klassieke houten trappen brengen warmte en natuurlijkheid in uw woning. Klassiek, modern of landelijk, bij SOGEM vindt u de juiste houten trap voor uw huis. Ons assortiment omvat massief houten trappen en ruimtebesparende trappen. Trappen van fijn hout, zoals eiken, beuken of sparren, zijn zowel elegant als klassiek. Perfect voor alle interieurs.


Klassieke trappen


Spiraaltrappen

De spiraaltrappen van SOGEM zijn verkrijgbaar in vele varianten en designs. Het zijn hoogwaardige trappen die dankzij hun minimalistische en functionele vormgeving in de meeste interieurs passen. De wenteltrap is een slim, ruimtebesparend en veilig element, als een sculptuur in de kamer - toegevoegd om de infrastructuur van de moderne woning te verbeteren. Het is een uitstekende verbinding tussen gelijkvloers en de eerste verdieping. De spiraaltrap is vooral ontworpen voor huiseigenaren die hun voorkeur voor een moderne, lichte en comfortabele inrichting willen combineren.


Spiraaltrappen


Treden en oppervlaktebehandeling van onze modulaire trappen


Ons trappenassortiment is verkrijgbaar met verschillende houtsoorten en oppervlaktebehandelingen. Hier vindt u een overzicht van de verschillende soorten houten treden en oppervlaktebehandelingen.


De treden bekijkenTRAP AFMETINGEN

Inmeet handleiding voor een SOGEM trap. Wij hebben trappen in alle maten en voor vele specificaties. Hieronder leggen we uit wat u moet doen om een SOGEM trap op te meten.


Populaire trappen

 

MODERNE TRAP

BRETAGNE

Configurator

 

SPIRAALTRAP

SIGMA

Configurator

 

RUIMTEBESPARENDE TRAP

OSAKA

Configurator

 

SPIRAALTRAP

ALPHA

Configurator


faq

F.A.Q. trappen

Antwoorden vinden >>
Trap afmetingen

Trap afmetingen

›› Zie handleiding

CONTACT

›› Contact opnemen

Heb je hulp nodig ?

 

info@sogem-sa.com  |  Tel. 32 71 25 39 60