Visit our global website

continue

TRAP LEUNINGEN

Wij hebben een brede waaier van trapleuningen. Wij bieden trapleuningen met verticale balusters, horizontale buizen en relingen ontworpen voor moderne huizen en andere houten trapleuningen in de klassieke stijl. Onze trapleuningen zijn geschikt voor alle soorten trappen. Ze zijn gemakkelijk te installeren voor doe-het-zelvers dankzij gedetailleerde montage-instructies.

 

BEKIJK AL ONZE TRAPLEUNINGEN


LEUNING/EXTRA LEUNING

Het is mogelijk dat u een leuning of extra leuning nodig hebt om uw veiligheid en comfort te verbeteren, bijvoorbeeld als de buitenzijde van de trap van de muur afstaat. Deze tweede leuning kan apart worden aangekocht en wordt meestal genoemd naar de naam die aan de trap is gegeven. Hiernaast ziet u onze moderne BIAX trap met 2 leuningen. Eén leuning wordt standaard meegeleverd - de andere kan u hier apart aanschaffen.


ZIE DE EXTRA LEUNINGEN


HOUTEN TRAPLEUNINGEN

Houten leuningen staan vaak bekend als traditionele trapleuningen, ze geven het huis een klassiek en comfortabel gevoel. Wij bieden houten trapleuningen voor uw trap - in diverse stijlen.


ONZE HOUTEN LEUNINGEN


LEUNING VOOR ¼ SLAG

Leuning voor ¼ slag trap. Voor sommige van onze trappen bieden wij een leuning aan de buitenzijde van de ¼ slag. Deze dient als bescherming als de ¼ draai van de muur af staat. Deze leuning voor ¼ slag trappen kan apart worden aangeschaft. Deze leuning is genoemd naar de trap waarvoor hij geschikt is. Zoals de afbeelding rechts voor het EUREKA model.


ONZE LEUNINGEN VOOR ¼ SLAG


BORSTWERINGEN

Wij bieden ook een ruim assortiment balustrades met een open concept, een bovenverdieping of een nachthal, zowel als een mezzanine. Deze speciaal ontworpen binnen borstweringen combineren hout en metaal in verschillende houtsoorten en kleuren.


LAAT U INSPIREREN


Handgrepen

Onze handgrepen zijn ontwikkeld om veiligheid en elegantie toe te voegen aan uw huis en buitenshuis! Onze handgrepen zijn in kitvorm - ideaal voor trappen en lange gangen binnen en buiten. SOGEM-handgreepkits zijn snel en eenvoudig te installeren en bieden een snelle manier om uw huis te beveiligen.

De handgrepen zijn modern en elegant vormgegeven met een uitstekende kwaliteit en mooie afwerking. Onze handgrepen passen bij onze balustrades, zodat u dezelfde lijn, kleuren en materialen als uw borstwering kunt behouden.

 

HARMONY handgreep kit

Deze roestvrijstalen handgreepkit bestaat uit een leuning van 2 of 3 meter, muursteunen, eindstukken en een koppelingsstuk om de handgreep te verlengen. Voor binnen en buiten gebruik.

Handgreep voor binnen en buiten

Een goede reden om aluminium te gebruiken is dat aluminium duurzaam is en zeer goed bestand tegen extreme omstandigheden. Aluminium is zeer sterk en weerbestendig.

Handgreep in Aluminium

De PURE Titanium handgreepkit is een stijlvol design handgreep die de veiligheid bij het traplopen verbetert. De handgreep biedt een comfortabele grip.


Heb je hulp nodig ?

 

info@sogem-sa.com  |  Tel. 32 71 25 39 60