Visit our global website

continue

VEILIGHEIDSHEKJES VOOR KINDEREN

Zodra baby's beginnen te kruipen, kent hun nieuwsgierigheid geen grenzen meer. Ze verkennen de hele flat met een onuitputtelijke ontdekkingsgeest. Jammer genoeg zijn de kleintjes in hun plezier om hun omgeving te verkennen nog niet vertrouwd met het begrip voorzichtigheid. Om ze toch veilig door het huis te zien bewegen en hun behoefte aan beweging te voldoen, zijn veiligheidshekjes een grote hulp.

Veiligheidshekjes voor trappen zijn geschikt voor gebruik op de bovenste verdiepingen om een val te voorkomen. Aan de voet van trappen voorkomen ze dat kinderen zonder toezicht naar boven klimmen. En als afscheiding tussen twee woonruimtes beperken ze de toegang en houden ze de kleintjes in het zicht. Het resultaat is dat ouders profiteren van eenvoudige dagelijkse ondersteuning en hun kroost een veilige, kindvriendelijke ruimte kunnen bieden waarin ze zonder angst kunnen rondbewegen.

ONZE VERSCHILLENDE MODELLEN

SVEAType :Vastklemmen

Breedte:van 61 cm tot 101,70 cm

Hoogte:70 cm

Zie meer

PIAType :Vastschroeven

Breedte:van 75,60 cm tot 110,40 cm

Hoogte:70 cm

Zie meer

LARSType :Vastschroeven

Breedte:van 74,40 cm tot 113 cm

Hoogte:68 cm

Zie meer

BENType :Haard/oven

Hoogte:71 cm

Zie meer

PIETType :Vastklemmen

Hoogte:73 cm

Zie meer

VASTKLEMMEN OF VASTSCHROEVEN - VEILIGE INSTALLATIE

Kinderen zijn niet alleen nieuwsgierig, ze zijn ook uiterst behendig en creatief in het ontdekken van hun omgeving. Een veiligheidshek nodigt hen uit om zich op te trekken en hun eigen fysieke kracht te testen. Daarom is het essentieel dat een kinderhekje stevig geïnstalleerd is. Of het nu vastgeschroefd is of aan het deurkozijn bevestigd, het is belangrijk om regelmatig te controleren of er niets is losgeraakt door het dagelijkse gebruik. Het hekje zelf moet bestand zijn tegen de nieuwsgierigheid van kinderen. Veiligheidshekjes van SOGEM bieden ideale bescherming dankzij het gebruik van de beste materialen en een technisch verantwoorde fabricage.

Ze zijn op veiligheid getest en geschikt als veiligheidshek voor kinderen of als barrières voor kachels en verwarmingselementen voor alle gebruiksgebieden waar gevarenzones op betrouwbare wijze van elkaar gescheiden moeten worden. Ze zijn snel en eenvoudig te monteren en te demonteren wanneer kinderen veilig rondlopen. Ze zijn geschikt voor kinderen tot 24 maanden en voldoen aan de veiligheidsnorm EN 1930:2011.

OOK PRAKTISCH VOOR HUISDIEREN!

Huisdierenliefhebbers kunnen ook gebruikmaken van de veiligheidshekjes van SOGEM: hoeveel hondeneigenaren ook van hun lievelingen houden, er zijn kamers waar ze ze liever buiten houden. En zelfs als ze toch op bezoek komen, kan een hek ze beschermen tegen een overenthousiast welkom van Jack & Co. Het zorgt voor een ontspannen contact tussen mens en dier.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN

EENVOUDIG TE INSTALLEREN

SOGEM traphekjes zijn snel en eenvoudig te installeren, maar ook snel en eenvoudig te demonteren wanneer kinderen zich in de toekomst veilig moeten verplaatsen.

VEILIGHEID VOLGENS EN 1930:2011

VEILIGHEID VOLGENS EN 1930:2011

SOGEM veiligheidshekken zijn op veiligheid getest en geschikt als veiligheidshekken voor kinderen of warmtebronnen voor alle toepassingsgebieden waar gevarenzones betrouwbaar moeten worden gescheiden. De beveiligde eenhand vergrendeling zorgen ervoor dat de hekken niet door kleine kinderen kunnen worden geopend.

PAST ZICH AAN DE SFEER VAN UW HUIS AAN

PAST ZICH AAN DE SFEER VAN UW HUIS AAN

Of ze nu van hout, grijs of wit metaal zijn, de traphekken van SOGEM passen harmonieus en discreet in de woning. De modellen passen bij klassieke houten trappen, maar ook bij de fellere kleuren van de woning, afhankelijk van UW individuele smaak.


Heb je hulp nodig ?

 

info@sogem-sa.com  |  Tel. 32 71 25 39 60