Visit our global website

continue

Balustrades

Wij bieden een breed assortiment van borstweringen. Deze variëren van klassieke houten balustrades tot moderne aluminium of inox modelen. U kunt ook kiezen voor een combinatie van hout en metaal.  Borstweringen verkrijgbaar met verticale gedraaide of gefreesde balusters voor klassieke huizen, maar ook horizontale buizen of relingen voor moderne huizen. Onze borstweringen zijn eenvoudig te monteren met gedetailleerde montage-instructies. Bekijk hieronder enkele van onze balustrade-ideeën.


HOUTEN BORSTWERINGEN

Houten balustrades staan vaak bekend als traditionele balustrades. Ze geven het huis een klassieke en comfortabele uitstraling. Wij bieden borstweringen voor binnen in eik, beuk en dennenhout.


METALEN BORSTWERINGEN

Een moderne borstwering voor uw tussenverdieping of mezzanine. Wij hebben een ruime keuze aan balustrades voor onze trappen met een eigentijds design. Ontdek onze metalen borstweringen.


ALUMINIUM BORSTWERINGEN

U bent op zoek naar een buiten balustrade voor uw balkon of terras. Al deze modellen zullen uw interesse wekken. Een modern design met een lange levensduur voor binnen en buiten.


HOUTEN EN INOX/ALU BORSTWERINGEN

Exclusieve borstweringen - voor trappen met een open concept, een bovenverdieping of een mezzanine. Deze tijdloze balustrades combineren hout en metaal in verschillende soorten en kleuren. Zie de kleuropties onder elke specifiek borstwering.


INSTALLATIE VAN EEN BORSTWERING

Onze balustrades zijn waarschijnlijk de makkelijkst te configureren op de markt. Onze borstweringen zijn gemakkelijk te installeren, nemen weinig tijd in beslag en vereisen slechts het eenvoudigste gereedschap. Ze kunnen op de vloer of langs de muur worden geïnstalleerd voor elke trap, etage, tussenverdieping of trappenhuis. U koopt gewoon het aantal kits dat u nodig hebt om de gewenste lengte te bereiken en monteert ze tot een complete borstwering. De meeste kunnen ook opnieuw worden verzaagd. Voor de montage van onze DIY-vloer borstweringen is geen professional nodig. Wij raden echter wel een helpende hand aan bij de montage ervan.

Heb je hulp nodig ?

 

info@sogem-sa.com  |  Tel. 32 71 25 39 60