Visit our global website

continue

BORSTWERINGEN UIT HOGE KWALITEIT

Onze SOGEM-borstweringen zijn professioneel en multifunctioneel. Ze bieden u de mogelijkheid uw eigen op maat gemaakte borstwering te installeren - ideaal voor terrassen, interieurs en tuinen. Kies gewoon de stijl die bij uw huis past. Wij bieden elementen met perfecte vormen en lijnen, gemaakt van weerbestendige materialen zoals aluminium of roestvrij staal. Maar ook houten balustrades met een klassieke uitstraling voor het interieur. Deze borstweringen zijn tijdloos en gemakkelijk te installeren.

Type borstweringen

PURE-borstwering

De trendy borstwering kit PURE van aluminium verfraait uw huis met zijn pure en luxueuze design. Een modern systeem van hoogwaardige elementen met perfecte druppelvormen. Pure en verfijnde lijnen. Verkrijgbaar in de kleuren : titanium en zwart

HARMONY-borstwering

De borstwering kit HARMONY is uitgevoerd in roestvrij staal, een materiaal dat zeer goed tegen weersinvloeden bestand is. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ontwerpvarianten van deze balustrade voor patio's, trappen, balkons of zelfs mezzanines. Keuze uit laterale- of vloerbevestiging

INTERIO-borstwering

De INTERIO binnen balustrade is een mooie combinatie tussen hout en staal. De palen zijn van rond staal met een mooie lichtgrijze poedercoating. De handgreep is gemaakt van beukenhout en geeft een exclusieve uitstraling aan de hele borstwering. Kies tussen vloer- of laterale bevestiging.


NEW RONDO RAL 7016

De NEW RONDO borstwering kit RAL 7016 in antraciet mat textuur is uit aluminium vervaardigd. Het is weerbestendig en UV-stralen hebben geen invloed op het materiaal. Verkrijgbaar in kits van 150 of 250 cm met vloer- of zijbevestigingen. Bevat alle items die nodig zijn voor montage.

NEW RONDO

100% aluminium borstwering, duurzaam en uiterst bestand tegen extreme weersomstandigheden. Door zijn duurzaamheid heeft aluminium zelden onderhoud nodig. Verkrijgbaar in kits van 150 of 250 cm met vloer- of zijbevestigingen. Bevat alle items die nodig zijn voor montage.

COUNTRY

De gezellige, complete COUNTRY borstwering is verkrijgbaar in een kit van 1,5 of 2,5 meter lengte. Alleen voor vloermontage binnenshuis. Klaar om te monteren volgens uw wensen, brengt het een beetje landelijk in uw interieur, of het nu traditioneel of modern is.


Type materiaal

Aluminum borstweringen

Aluminium heeft een lange levensduur en is zeer goed bestand tegen extreme omstandigheden. Ondanks het lage gewicht is aluminium zeer sterk, weerbestendig en zelfs extreme UV-stralen hebben geen effect op het materiaal. Door zijn duurzaamheid heeft aluminium zelden onderhoud nodig. Bij zeer sterke omgevingsinvloeden is een lichte reiniging met een mild reinigingsmiddel aan te bevelen. Thermo gelakt en geanodiseerd aluminium is bovendien optimaal beschermd tegen slijtage of corrosie.


Roestvrij stalen borstweringen

HARMONY is gemaakt van roestvrij staal (ANSI 304). Het is het enige borstwering dat wij in roestvrij staal aanbieden. Roestvrij staal is een zeer weerbestendig materiaal dat weinig of geen onderhoud vergt. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten, maar vanwege zijn prijs en sterkte wordt het vaak buiten gebruikt. Met het assortiment hoogwaardige roestvrijstalen leuningen van SOGEM kunt u leuningvarianten ontwerpen voor patio's, trappen, balkons of zelfs mezzanines. Ze zijn ontworpen voor vloer- of laterale montage.


Zie onze borstweringen kits


Klassieke borstweringen

De houten balustrade geeft een warme feeling. Zijn natuurlijke uitstraling brengt charme en gezelligheid. Hout is een edel materiaal dat als voordeel heeft dat het met elk type woonstijl kan worden gecombineerd en de indruk geeft van een handgemaakte stijl. Onze houten balustrades zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis omdat ze niet weersbestendig zijn. Bekijk ons assortiment klassieke houten balustrades en vind uw eigen smaak.


Zie houten borstweringen


DOLLE groep

SOGEM / DOLLE Groep

›› Verkoopkantoren en fabrieken vinden

Heb je hulp nodig ?

 

info@sogem-sa.com  |  Tel. 32 71 25 39 60